March 16, 2015

FEBRUARY - all in one part 2

Assalammualaikum..

kesinambungan dari entri sebelum ni..cuti minggu terakhir di bulan february..cuti masa CNY

3rd week of FEBRUARY



balik kampung..yeayyy..rase nye ni kali pertama balik kampung utk tahun 2015..haha..gerak balik ke perlis malam sebelum CNY..and YES memang tau akan JEM tapi hati kering jer lah..haha..lagi pon balik malam2 syok..sejuk and paling besttttttt

budak ni akan tido sepanjang perjalanan..kihkih

ape yg best bila balik kampung??haaa..kampung husband kan hat hujung peta tu..so banyak tempat yg boleh kite singgah minggah..cari makan cari pasal semua lah..itu lah yg best..selain dari tu..cik bunga pon dah besar..dah pandai main..dah kenal org..walaupon jarang jumpa dgn ahli keluarga husband tapi cik bunga cepat MESRA..die kenal setiap seorang dari mereka..tapi ambik masa lah jugak nak rapat rapat..bebudak kan..tapi lepas tuuu..fenin mak..haha

aktiviti bile balik kampung ialah makan..jalan..makan..jalan..tidooo..tu jek la..memang kali ni balik kampung tak kemane2 pon..*sebab selalu mesti akan ke langkawi* 

jalan naik motor keliling sawah bendang itu wajib

wefieeeeee

pergi pasar memang banyak kucing and she love it

cik diva panehhh

lunch rumah mak andak..uishh terbaikkkkkkk

murah murah..mane nak jumpe kat KL nih..

kenape murah sangat nih..

wat lek wat peace..ehh dah kene balik KL

5 hari di kampung..PUAS..dapat makan dapat rehat dapat ketenangan..haha..rilex jer..cume cuaca tu panas sikit lah..

sebelum balik KL seperti biasa singgah menyinggah..haha..konon nak balik terus kan.tapi biasalah..LENCONGAN tu memang sengaje..rest satu malam di PENANG


penang yooo..WAJIB cari pasemboq..kalau sesaje nak pi penang memang tak lah kot..jadi dikesempatan balik kampung ni boleh le singgah jalan2 cari makan..ohhh sempat jugak cik bunga mandi kat beach!


esok nye gerak balik KL..tapiiii singgah sat kampung halaman sy..tak kemane pon..jalan jalan cari makan jugak..hahaha..misi complete baru gerak balik KL

paling PENAT die lah..haha
dari pagi berjalan..tengah malam jugak sampai KL..kui kui

tamat sudah jalan jalan bulan FEBRUARY..bulan march tak de plan lagi..april pon mcm tak de..papa bz..jadi kene la tunggu MAY..ehh nak kemane tuuu..entah tak plan pon..tapi as at today banyak tempat dah FULLY BOOK! TAHNIAH!!







1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete