November 11, 2012

After 11 months 7 days & 1 year anniversary today!!



haloooo...hari ni genap usia perkahwinan aku yg ke SETAHUN...wahhhh sungguh tak percaya...setahun dah aku kawen..syokkknye berdua-duaan dgn husben..hikhik...nak kemane kelek je husben tu..tak sape nak marah...hahaha

setahun sbg isteri...sungguh BEST..percaya lah..dari aku ni pemalas nak kemas rumah jadi rajin bile dah kawen..dari tak tau masak skang aku boleh bangga bile husben order, aku senang je masak..hahaha..benarlah org kate bile dah kawen automatik kite tau je mane nak buat..ape perlu buat..mcm mane nak buat..senang kate semua nye tau lah...hikhik...

dah setahun tp tajuk nye 11 bulan 7 hari..hmmm...semasa di tarikh 17/10/12 aku dapat tahu berita yg sangat GUMBIRA...yg memang kami nanti nantikan...dah banyak air mata tumpah untuk berita ini..dah sakit telinga mendengar "kata-kata org"..dah mcm mcm kami usahakan utk yg satu ini...dah merasa aku masuk OT utk kebaikan diri...and finally I'M PREGNANT!!!*lompat lompat bintang*...alhamdullilah...lamenye kami menanti kehadiran sikecik..tak pe lah..nak kasi mummy daddy enjoy dulukan..hikhik...



so saat ini..dihari ulangtahun perkahwinan yg PERTAMA kami berhoneymoon di AVILLION PD ber dua-suku..hikhik..ye lah baby kan baru je 7 minggu...still baru..still fragile...oh ade hikmahnye kami tak jadi ke KARAMBUNAI..rupanya ALLAH nak bagi "hadiah"  berharga buat kami suami isteri...ya Allah..sungguh tak ku sangka...

ok lah nak sambung bersantai-santai di tepi pool..nak bermanja-manja dgn husben..later2 I story pasal mcm mane aku gedik-gedik buat UPT walaupon period aku belum due pon...hahaha...

oh ya..kawan-kawan, doakan mummy & baby sihat sampai hari kelahiran yek...hikhik...


dear Baby,

mommy & daddy will see you in JUNE..insyaallah
behave in mommy tummy..membesar lah dgn sihat mcm daddy..hikhik




4 comments:

  1. take care nat.....hapy for u laaaaah.hehe

    ReplyDelete
  2. Congrats dear :)) take care tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. shura jugak!!!..congrats & take care..hikhik

      Delete