May 28, 2013

kisah tuan tanah :)

haaaachummm
uhhh..lame sungguh sungguh sungguh tak menghupdet
hikhik

entah kenape mood nak hupdet tu ade..cerita nak story to banyak tp MALAS nak menaip..
boleh??

hmmm..lagi pon aku skang ni mane rajin nak berfotogedik lagi..
baiklah aku tido, layan game, tengok tb lagi pekdah
ewahhhhh
nanti la tunggu baby lahir aku rajin la balik berfotogedik kot

ohhh maybe atas faktor itu aku malas nak menaip entry baru kot
sbb tak de gambar yg nak diselit kan
hikhik

ok utk tontonan umum ni lah wajah tuan tanah yg terbaru
taken last saturday at 34 weeks pregnant
comelsss kan kak Ton..hakhakhak



4 comments:

  1. comeiii. kak ton pun serender. kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. hayati: mengangis kak ton kalau tengok komen nih..hahaha

      Delete