March 30, 2011

Gatal Tangan

halooo...

wah2..pagi lagi aku dah ade berita sensasi..muahaha..sensasi ke??gini ceritanye...ade la kawan aku kat Ipoh ni kan call kate "nat cube ko cari blog xxxxxxxx3.blogspot.com"..aku tanye la 'knp??ade gosip HOT ke??"..bantai gelak kawan aku tuh..aku pon pelik bile die kate "memang HOT sangat bile blogger ni tempek gambar muke ko adik beradik"..mule la aku curiga kan..haha..sape la nak tempek pic aku kan..ok we will see..thanks to my dear fren..

nak jadi cerita aku bukak la belog ni..OMG..mcm kenal jek..tp di mana ya..??haha..memang ade la tempek muke aku disitu..tq ya for the compliment..muahaha...nak tau ape??die punye entri panjang la kan..maleh la nak tempek sini..buat tercemar aje belog aku...ni la sikit dari entri itu..If you think you so pretty good.. then go to hell la!


**dan ini adalah mereka2 itu.. they always said sume org jeles sbb they all kurus2 belaka.. uhhhh
~ni gambar kami mase raye...x baik curik gambar org tau..haha~

so to whom it may concern, WELL DONE PEOPLE...haha...oh ya pinjam ayat dari belog org iteewww jap..
**Klw ada yg baca ni ckp aku pon childish jugak.. then takpela.. ini blog aku aku yg taip suke aku lah kan.
pssttt..nat kate--->pencemaran belog aje tempek gambar org yg x sepatutnye...god bless you=]

3 comments:

  1. huhuhu.. nat..dorang jeles ngn korang la tu sb kurus.. apela.. wat malu je die tuh sb tepek gambr ko.. pastu ko bce lak tu.. t ko jumpe die, ko ckp sal blog die tu hahahahah

    ReplyDelete
  2. hahaha..aku bukan nye majistret ke doktor ke lawyer ke JLO ke kan...duk pon umah setinggan aje haa..belajar pon x ke langit..haish..

    ReplyDelete