June 11, 2012

bercuti

Halooooo...lame tak menghupdet..haha..as u know aku sedang gercuti panjanggggg..hihi..tp tu la dok umah je pon..tak pe la..now aku dh boleh jln lame sikit..had luar rumah mak je la..duduk pon dh ok..tp still mkn mcm org berpantang..esok insyaallah dah nak balik umah sendiri..oh i miss my house...tp husben everyday akan balik jengah..basuh baju la, kemas sikit sikit, siram pokok cactus isteri...hihi...ya husben sy rajin membantu..alhamdullilah


Masa birthday ari tu husben ade ckp "nanti abg bwk gi holiday"...yeayyyy..so dlm otak dah pikir mane nk gi..tp harus la yg dekat je..sbb hanya sabtu & ahad je..some more aku kan baru sihat..x boleh la nk ngelejat sangat..so dlm hati tekad nak cepat sihat..oh sesungguhnye dh bosan dok umah *br 7 hari* haha..at the same time x sabar nak gi holiday..yeayyyy..


Mane nk gi??hmmmm dlm otak pk nk ke tempat sejukkkk..ye la kalau laut semua jaohhh...hihi..nk ke bukit tinggi takut bosan memalam..sbb x de pape...nak ke genting highland setakat ni aku tanye hotel semua fully book on weekend *sigh*...cameron highland pon best..yess aku x jemu ke sana..besttttt...hihi...x pe aku ade byk mase nk survey lg selain 3 tempat yg disebutkan...aku bukan wat pe po..dok umah kalo x tido aku mkn..tak pon tgk tb or aku hadap novel..hihi..setakat ni 3 biji novel aku dh habiskan...


Hmmm..tu je kot nk distory..haha..daaaa


Published with Blogger-droid v2.0.4

2 comments:

  1. i vote for cameron..best sangat!!

    ReplyDelete
  2. Cameron sangat besttttt...setujuuuu...hihi

    ReplyDelete